CRM-system
Vi gör det enklare för säljare

Customer Relationship Management

CRM-system är Säljstödssystem In Swedish.

Customer Relationship Management

Vid det här laget har du nog bra koll på vad ett CRM-system är och vad det ska användas till, och varför det är så vital del av en säljorganisation. Men låt oss ventilera lite kring ämnet. CRM är ett systemverktyg med syfta att bygga lönsamma kundrelationer och lojala kunder. Förkortning CRM betyder i korthet Customer Relationship Management där relationen mellan kund och leverantör knyts ihop med hjälp av avancerad molntjänstteknologi. Världens första CRM-system såg dagens ljus 1993. Ett bolag grundat av Thomas Siebel och Patricia House, vid namn Siebel Systems. Bolaget som 2005 blev uppköpta av Oracle Corporation, för 5.8 miljarder USD var pionjärer.

Vad är ett CRM-system och vad gör ett CRM-system?

Historien bakom CRM-systemet. Låt oss bara kort sammafatta, häng med!

Image

CRM-system är idag det vanligaste säljverktyget.

Customer Relationship Management. Är ett säljstödssystem med huvudsyfte att hålla reda på kunderna och affärerna åt företag och säljarna. Det var inte förrän CRM-system blev molnbaserade som det slog igenom ordentligt. Vilket också tydligt korrelerade med framfarten av internet-uppkopplingen globalt.

I många år var CRM-systemet inte mycket mer än ett excel-ark maskerat i ett webbgränssnitt döpt till CRM-system. Utvecklingen accelererade snabbt i samband med att CRM-system växte i populäritet hos företag med större säljorganisationer.
Samtidigt steg priset per licenser oförtjänt mycket. Leverantörerna var få. CRM-system riktade sig nu främst åt de stora företagen, eller de som var villiga att betala överpriset. Men trenden fortsatte, CRM-systemet var här för att stanna.

Funktionerna i CRM-system byggdes ut i samband med att de blev molnbaserade och populära.

  • Kundhantering & leadshantering
  • Offert & avslut
  • Budgetmål

Evolumi CRM-system. Ett gratis CRM-system.

Historien bakom ett gratis CRM-system


CRM-system som gör skillnad

Bristen på effektiva CRM-system samt det höga priset och den ständigt ökande efterfrågan på CRM-system gjorde det spännande och enkelt att starta Evolumi.

Grundideén var att alla företag skulle ha möjligheten att använda ett helt komplett CRM-system, som var gratis. Vi skapade det första svenska gratis CRM-system, på svenska. Året var 2013 och tiden var perfekt, visade det sig.

Framgångssagan fortsatte. Våra kunder började fråga om mer avancerade funktioner och var villiga att betala för det, i många år kämpade vi emot och vi fortsatte att erbjuda även de funktionerna helt gratis. Med ett CRM-system som då var i världsklass kom också framgången. Våra tre mest populära nykomlingar var:
  • e-signering
  • Kalender synkronisering
  • Produktlistor

Image


Men varför erbjuda ett CRM-system så billigt?

Vi gillar att utmana marknaden, billigare men bättre...


Image


Evolumi i rampljuset.

Det var inte förren 2017 som vi lyfte in funktioner som var så pass avancerade, som kunde mer än jämställa oss med CRM-system som kostar 1000-tals kronor per användare per månad, som vi beslöt oss att lägga en prislapp på vår uppgraderade version.

Men priset skulle ligga lågt, för att det ska inte vara avgörande för kundens val, efter några undersökningar prissatte vi oss på 180:- per användare per månad. Kanske lite för billigt om du jämför med vad du får. Varsågoda.

Vi förstår hur viktigt försäljning är.

Ordning och reda börjar med ett CRM...

Allt börjar med ordning och reda. Om något är värt att göras att det värt att göras rätt. Ett CRM ger er kontroll över era affärer och inte nog med det, ni ökar effektivitet och produktivitet. Flera studier visar att om du har ett tydligt mål ökar sannolikheten att bli framgångsrik. Har du inget mål, ja då kommer du att förlora mot dem som har.
Försäljning handlar mycket om inställning och engagemang. Vilket kräver fokus, för en säljare är det då viktigt att ha kontroll över det administrativa men också på nuvarande aktivitet, kommande och uppföljningar, en "att göra lista" och en "vad har jag gjort lista"
Vi alla vet att tid är pengar, och det har blivit mer uppenbart nu när vi lever i en tid där vi vill ha och kan ha saker bokstavligen nu. Evolumi är byggt på ett hypersnabbt ramverk, att navigera i Evolumi är imponerade. Vi förstår hur viktigt försäljning är. Vi ger er fullständig kontroll över försäljningen och kunderna samt er budget, i ett riktigt snabbt CRM. För att tid är pengar.

Vi gör det enklare för säljare

Evolumi CRM-system, full kontroll på alla aktiviteter och kunder, i ett smartare arbetsflöde.Nu fattar jag hur otroligt ett CRM-system är och hur det kan göra skillnad
för vårt företag och våra säljare.
Jag vill testa Evolumi gratis CRM-system idag!

Kom igång