Komplett CRM-system för er kundhantering

Med Evolumi CRM system får hela teamet koll på kunder, affärer och säljprocesser och får samtidigt ett arbetsflödesverktyg. Självklart kan ni enkelt styra vem som kommer åt vad med obegränsat antal anpassningsbara användarroller.
Ni kommer ha komplett överblick över affärssituationen med säljtavlan, insikter, nyhetsflödet och även med automatiska rapporter som skickas ut lagom till måndagsmötet, månadsrapporteringen, eller precis när du behöver.

Effektivisera er försäljning

Med Evolumi CRM-system kan ni spara tid, sälja mer och få till en smidigare kundhantering.

Epostmallar

Har du någon gång velat maila liknande information om och om igen till olika kunder? Det har vi också, och har därför skapat E-postmallar som nås med ett klick i Evolumi. Ha egna mallar, eller gemensamma för alla användare. Du kan även spara bifogade filer till mallarna för extra snabb kundhantering.

Aktivitetsflöde

Tänk att ha all nödvändig information precis där du behöver den när du bearbetar kunder.. det är precis vad du har med aktivitetsflödet. All kundinformation tillgänglig på samma sida som din att-göra-lista. Bläddra enkelt till nästa kund och slipp öppna massa olika flikar. Effekten? Bättre arbetsflöde + ökad effektivitet.
Ett CRM system som är mer än bara en kunddatabas allstå

E-signaturer

En flaskhals i säljprocesser kan vara att få avtal signerade. Med Evolumi CRM system kan ni även skicka avtal för elektronisk signering, vilket snabbar upp avtalssigneringen avsevärt. Sätt även automatiska påminnelser till de som inte har skrivit på avtalet så att du kan fokusera på annat.

Ring direkt från Evolumi

Det tar ofta flera minuter mellan utgående samtal för säljare. Telefonen ska låsas upp, man ska knappa in rätt nummer, sen titta på senaste Facebook-meddelandet, sen till slut klickar på den gröna ring-knappen. Nu kan ni istället ringa direkt från Evolumi, med ett knapptryck. Ring ett samtal, eller bearbeta en hel ringlista automatiskt.

Kundhantering handlar om mer än försäljning

Därför släpper vi under första kvartalet 2017 fler funktioner i Evolumi som kommer göra det ännu smidigare för er att driva er verksamhet framåt med ert nya CRM system.

Skicka nyhetsbrev och kampanjer

Sätt upp automatiska kampanjer som triggas när en kund registrerar sig, eller skicka ut ett nyhetsbrev till era kunder för att behålla kundernas uppmärksamhet och hålla de uppdaterade.

Vilka företag besöker er hemsida?

Evolumi kommer kunna berätta för er vilka företag som faktiskt besöker er hemsida, vilka sidor de tittat på och när de kommer tillbaks vid ett senare tillfälle – så ni vet precis vilka företag ni bör kontakta.

Full koll på era avtal och avtalsmallar

Skapa avtalsmallar för att genereras med ett knapptryck och skicka till kund med esignering. Hitta snabbt bland alla avtal genom segmenteringar, och få notiser vid viktiga datum, tex när avtal ska sägas upp.